Over ons

Netwerk van professionele bedrijfsyoga docenten. Ons doel: sterke, bewuste medewerkers dragen bij aan je succes.

Ons intense verlangen en de reden van ons bestaan: “Mogen alle levende wezens, overal, gelukkig zijn”. Het lijkt ons niet teveel gevraagd. Yoga breng je in contact met de bron van geluk, in jezelf. Yoga is even belangrijk voor je dagelijks leven als gezond eten en goede nachtrust.

Daarom willen we Yoga als normale activiteit integreren in het bedrijfsleven, door medewerkers met bedrijfsyoga voor te bereiden op de werkdag, of ze even uit hun dagelijkse werkritme en omgeving te halen, om met Yoga even tot zichzelf te komen. We doen dat door het geven van wekelijkse en dagelijkse Integrale bedrijfsyogalessen op de mat of op de werkplek. En thematische Yoga-workshops, Yogadagen en retreats.

Cor (Siddhartha) Berkelaar

In 2018 heb ik mijn eigen yogabedrijf opgericht. Inmiddels ben ik bijna vijfentwintig jaar werkzaam als Yogadocent, waarvan vijftien jaar als docent aan de docentenopleidingen van Integrale Yoga Nederland te Rotterdam.
Daarnaast was ik als consultant werkzaam voor diverse software bedrijven in Business Intelligence, gespecialiseerd in magement cockpit software. Na het beëindigen van mijn loopbaan in de ICT richt ik me nu volledig op het introduceren en verspreiden van Integrale Yoga in het bedrijfsleven.

Mijn ervaring in het trainen van (yoga-)docenten en in bedrijven de omgang met managers en mijn eigen ervaringen met het leven en de toepassing van yoga in het dagelijks leven vormen de basis voor mijn mentorschap. Ik laat de kracht in jou naar voren komen en wakker jouw zelfbewustzijn aan, zodat je sterk en zelfverzekerd door het leven gaat.

Mirjam (Mataji) Berkelaar – van Dijk

In 2001 is de Integrale Yoga op mijn pad is gekomen.
De eerste reden voor mij om te starten met Yoga, was dat ik wilde leren mediteren. Ik wist op de één of andere manier dat dit mij zou gaan helpen. Ik had altijd al sterk de behoefte om mijn aandacht naar binnen te richten en door middel van meditatie leerde ik dit een richting te geven. Deze meditatieve aandacht, het naar binnen gaan en vanuit de stilte Yoga beoefenen, staat in mijn lessen centraal.
Wat voor mij belangrijk is, is dat iedereen, ongeacht fysieke beperkingen, zich op zijn plek moet voelen in de yogales. Samen kijken we naar de mogelijkheden van zijn of haar lichaam. Yoga is voor iedereen!

Door een bijzondere interesse in Ayurveda (Kennis van het Leven), heb ik mij gespecialiseerd in Ayurvedische massage en life-style advies.