Netwerk

Netwerk van professionele bedrijfsyoga docenten. Ons doel: sterke, bewuste medewerkers dragen bij aan je succes.

Ons intense verlangen en de reden van ons bestaan:

“Mogen alle levende wezens, overal, gelukkig zijn”.
Het lijkt ons niet teveel gevraagd. Yoga breng je in contact met de bron van geluk, in jezelf.

De oorzaak van stress

Allerlei sociale en maatschappelijke factoren verwijderen de mens van zijn ware zelf. Door vele duizenden indrukken van blijdschap en verdriet raakt de mens zichzelf kwijt en ontwikkelt een zelfbeeld dat hij voor werkelijk houdt. Dit Zichzef Kwijt Zijn is de grondoorzaak van de afwezigheid van geluk. Onbewust is de mens voordurend op zoek naar geluk. Maar hij vindt het échte geluk niet doordat hij in de verkeerde richting zoekt. Dit put hem uit, frustreert en veroorzaakt zijn stress.

Stress voorkomen

Corporate Yoga Network biedt vitaliteitsprogramma’s om medewerkers te ondersteunen bij het hervinden van zichzelf en hen in hun kracht te zetten. “Gelukkige medewerkers werken bewust en beter, zijn loyaal aan het bedrijf, zijn gezonder en dragen bij aan het succes”. Onze programma’s helpen verzuim door stress te voorkomen.

Netwerk

Onze professionele instructeurs en hulpverleners hebben hun ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, zijn gedegen opgeleid en beschikken over de vereiste certificaten. Stuk voor stuk zijn zij door ons geselecteerd op hun ervaring, mensenkennis, specialisme, opleidingsniveau en persoonlijke stijl. Wij staan in voor kwaliteit en continuïteit.

Aanmelden

Corporate Yoga Network is een platform waarop professionals op het gebied van stress-reductie, innerlijke ontwikkeling en burn-out preventie zich aan zakelijke klanten voorstellen.

Ben je professionele yoga-instructeur, heb je een yoga-instituut, ben je specialist op het gebied van stress-preventie, ben je psycholoog, voedingsdeskundige of life-style adviseur en wil jij je met Corporate Yoga Network verbinden, dan kan je hier aanmelden voor deelname aan het netwerk.